Kategória

Takto to robíme my

FACH Bratislava_cesta do srdca FACHu_cover

Cesta do srdca FACHu

Skryli sme ju tak dobre, že mnohí z vás o nej nevedia dodnes. Nachádza sa priamo v srdci Mozartovho domu, pod preskleným stropom s výhľadom na nočnú oblohu a medzi živými stromami. Jej dominantou je veľká otvorená kuchyňa a jej majstrom náš šéfkuchár, Martin Novák.

FACH Bratislava_zodpovedne cover

Hrdo, poctivo a zodpovedne

Toto leto sme oslávili druhé narodeniny. Boli to dva roky neustáleho učenia sa, nekonečných zlepšovaní a tvrdej práce. Od úplného začiatku sme naše heslo pretavovali do každodennej práce vo všetkých prevádzkach. Hrdo a poctivo. Od prvého dňa do dnes. Po dvoch rokoch veríme, že k nim môžeme pridať i ďalšie nepísané slovo. Zodpovedne.

Recept: Ako si upiecť banana bread z FACH Bratislava

Pamätáte si ešte na lahodný banana bread z nášho Bistra? V našej ponuke sme ho nahradili inými sladkými dobrotami ale rozhodli sme sa, priniesť vám ho opäť. Tento krát vo forme receptu tak, aby ste ho sebe a svojim blízkym mohli pripraviť doma. Presne podľa FACH receptu od našich šikovných pekárov.

Bagety vo Fachu

Ako si pečieme náš vlastný chlieb?

Chrumkavé bagety, kváskové bochníky alebo aj sladké škoricové rolky – pec vo Fachu dostáva zabrať a každý deň vypeká čerstvé pečivo. Odkiaľ máme kvások a prečo si náš šéfkuchár zavolal na pomoc švédsku pekárku Linu? Pozrite si naše dvojminútové video.