V novom šate

Vianoce do Fachu prišli predčasne. Neurobil nám ich Mikuláš, Santa ani Ježiško, ale módny návrhár Marcel Holubec W.

Marcel Holubec W

Marcel je dizajnér, ktorý už v skorom veku vedel, že túži pracovať s módou, tvoriť z kvalitných materiálov a nechať svet a všetky vnemy v ňom, aby ho viedli k inšpiráciam a novým kreatívnym myšlienkam.

Marcel je tiež osobnosť, ktorú často stretnete vo FACH Bistre. Najčastejšie pri raňajkách, obede alebo šálke čaju. V priestoroch FACH Átria mal tiež svoju vlastnú autorskú show, ktorú ste možno na jar tohto roka navštívili aj vy. Trvala dva dni, bola otvorená ako pop up pre verejnosť a večer sa menila na event s módnou prehliadkou a rautom pre jeho stálych a blízkych klientov.

Svojou tvorbou, sa snaží otvárať a približovať ľuďom. Túži im ukázať, že kúsky od módneho návrhára nemusia byť nenositeľné ani absurdne drahé a rád tvorí pre bežných ľudí, dokonca pre bežné profesie. Také, ako je tá naša.

Uniformy na eventy

To, že radi varíme lokálne už viete. Tentokrát sme túžbu po hrdom, poctivom a lokálnom preniesli aj do nových uniforiem pre servis pracujúci počas eventov vo FACH Átriu. Teda, Marcel to spravil.

S nápadom navrhnúť a ušiť nové oblečenie pre náš tím nadšene súhlasil. Urobil niekoľko návrhov, vybral materiály aj farebnicu. Z nich sa potom vytvorili prototypy, doladili detaily a otestovali materiály. Vznikli tmavozelené šaty s vreckami pre naše kolegyne a košele z rovnakého bavlneného popelínu pre kolegov.

Tvorba s hodnotou

K svadobným a spoločenským šatám, oblekom a kostýmom sa vďaka Marcelovej túžbe prepájať svety a narúšať bubliny pridala aj tvorba streetového oblečenia, rovnošiat, pohodlného domáceho alebo voľnočasového oblečenia. Najnovším prírastkom do porfólia jeho tvorby sú uniformy pre Fach.

Marcel tvrdí, že nás má rád. Užíva si citlivú architektúru budovy, pokoj a príjemné prostredie nášho Bistra. My sa tešíme, že medzi našimi zákazníkmi sú kreatívni, šikovní a úspešní ľudia a že spoločne dokážeme tvoriť zmysluplné veci, ktoré majú hĺbku, hodnotu a prinášajú radosť všetkým navôkol.

Ďakujeme Marcel.


Text | Katarína Kopúnová
Foto | Juraj Roháč
© FACH Bratislava