Do Fachu zavítala Lina Simoncelli, sous chef v švédskej reštaurácii Hillenberg, ktorá pritom pomohla šéfkuchárovi Lukášovi Heskovi zvládnuť rôzne techniky pečenia chlebov a ich receptúr. Prečítajte si rozhovor, ktorý s ňou pri tejto príležitosti urobila šéfredaktorka Anna Jablonowska-Holy z magazínu Pyré.
Vo Fachu sa bude lisovať za studena – tou najkvalitnejšou metódou, ktorá z ovocia a zeleniny dostane ich maximum. Vo veľkej paráde, do fľašiek, ktoré sa budú dať vziať kamkoľvek so sebou a v kombináciach, ktoré podporia celkové zdravie, a pritom zaženú malý hlad alebo veľký smäd.
Už čoskoro otvoríme Fach. Novú reštauráciu, klasický bar, výberovú kaviareň s pekárňou a šťavy lisované za studena – to všetko pod jednou strechou. Čo pre vás chystáme na Ventúrskej ulici?