Deň s event manažérkou

Zázraky na mieru? Presne tie má u nás na starosti Soňa Pastorková. Pracuje na pozícii event manažérky a vo FACHu je od samého začiatku. Videla ho rásť a pozná každé zákutie Mozartovho domu.

Práve tie zákutia sú hádam najdôležitejšou časťou jej práce. Vo FACHu máme totiž hneď niekoľko priestorov na usporiadanie rôznych firemných a súkromných eventov. Niektoré poznáte, iné asi nie. Na súkromné a firemné eventy ponúkame nielen nádherný priestor átria FACH Reštaurácie, ale tiež Mozartovu sálu a niekoľko salónov na poschodí. Čo všetko sa teda deje na ceste k tomu, aby sme vám vyskladali udalosť na mieru, presne podľa vašich predstáv?

Na kľúč, na mieru a od A po Z

Ak budete niekedy túžiť po evente u nás, na Soňu narazíte hneď na začiatku. Rada vypočuje požiadavky a predstavy klientov, ukáže im priestory, pripraví im ponuku, preberie s nimi menu, výzdobu aj špeciálne a netradičné požiadavky. V práci sa riadi heslom “nie je nič, čo by sme nezvládli” a tak vám vie ponúknuť nielen samotný priestor, ale aj event “na kľúč”. So všetkým, čo si budete priať. Za sebou už má desiatky úspešných akcií na ktorých okrem priestorov a cateringu, riešila tiež techniku, osvetlenie alebo floristov.

FACH_Sona Pasterkova_blog_1

Lokálne aj netradične

Jej každodennou rutinou je teda intenzívna komunikácia s klientami, subdodávateľmi ale aj s našimi prevádzkami. Eventy u nás totiž klienti často vyhľadávajú práve kvôli skvelej gastronómii, ktorá je zárukou kvalitného cateringu. Keďže pod našou strechou nájdete hneď niekoľko výnimočných prevádzok, Soňa vie klientom ponúknuť nielen veľkorysé jedlá z Reštaurácie ale aj snacky z Bistra, ľahké vegánske jedlá z Juice shopu alebo skvelé vína, ktoré napáruje alebo odprezentuje náš someliér. Vybrané menu často nesie náš signature sezónnosti a lokálnosti, no pripraviť jedlá podľa špecifických požiadaviek na tématickú akciu je vždy príjemnou výzvou. Pre Soňu aj pre kuchyňu.

FACH_Sona Pasterkova_blog_2

Podobné, no predsa iné

Naša event manažérka dobre vie, že každá udalosť je iná a vyžaduje si individuálny prístup. Niektoré sú formálne a kratšie, iné uvoľnené a trvajúce až do rána. V našich priestoroch už Soňa pripravila množstvo tlačových konferencií, fotení, natáčaní dokrútok a editoriálov, firemných večierkov, teambuildingov ale aj veľkolepých svadieb. Jedna zo svadieb sa u nás dokonca konala aj s nádherným obradom. Práve svadby sú zo všetkých najdojemnejšie. Samozrejme, veď sú to svadby. Soňa však prezradila, že niekoľkomesačná intenzívna komunikácia s budúcou nevestou a ženíchom často spôsobí, že ich vzťah je bližší, ich požiadavky, sny a vízie poznáme o niečo viac a ich veľký deň preto prežívame intenzívnejšie. V deň keď je všetko prichystané a hostia prichádzajú, Soňa popri drobných manažérskych povinnostiach rada sleduje, že veci plynú a vychádzajú tak, ako boli naplánované. Pocit dobre odvedenej práce a spokojnosť hostí je jej najväčšia satisfakcia.

Gastro namiesto biológie

Na práci vo FACHu má však rada aj jedlo samotné. Napriek tomu, že vyštudovala molekulárnu biológiu, práve gastro sa tiahne celým jej pracovným životom. Aj v tom súkromnom má najradšej víkendové výlety, ktorých cieľom bývajú práve jedlé zážitky. A v práci? Na obed najradšej zavíta na ľahkú polievku a šalát do Juice shopu. S úsmevom však priznáva, že počas náročných dní si rada dopraje niečo extra. Napríklad sendvič s trhaným bravčovým mäsom z nového menu v Bistre. K nemu napenené flat white od našich baristov a deň je zrazu dokonalý. Často ťažký, no dokonalý.

Ak ste ešte nečítali naše predchádzajúce „Dni s“ tak tu nájdete deň s manažérom Juice shopu, alebo deň s manažérkou Bistra, deň s manažérom Reštaurácie a našim šéfkucháron, ktorý celú túto sériu začal.