Rozprávka* z baru, časť II. (*cenzúra len nad 18 rokov)

Dnes vám prinášame druhú časť barového príbehu. Tento krát ho však nemožno nazvať rozprávkou a názov je iba krycí.

Dnešný príbeh je totiž vhodný výhradne pre dospelých a to nielen kvôli obsahu alkoholu. Keď otvoríte druhú časť barového menu, pochopíte. No ešte predtým ako prídete osobne, prezradíme vám, čo vás čaká. Neodhalíme však všetko, pretože sú v ňom veci, ktoré by mali zostať skryté. Zahalené jemným saténom alebo pokryté lesklým latexom. Teraz už určite viete, čo vás čaká, však?

Vášeň, sex a trochu drzosti

Pri tvorbe druhej časti barového menu sa naši barmani naozaj odviazali. Inšpirovali sa tým, čo majú muži najradšej. Alebo tým, čo máme my všetci tak veľmi radi. Vášeň, sex a trochu drzosti. Sú to veci, ktoré nám v bežnom živote pomáhajú vypnúť, zrelaxovať a odhodiť starosti bežných dní. Preniesli sme ich aj do našich drinkov. Sú inšpirované práve vášňou, príťažlivosťou a kvalitným alkoholom. Ten totiž tiež funguje ako zázrak proti stresu. V Bare sme tieto dva elementy spojili a vznikli drinky, aké tu ešte neboli.

4 názvy, 4 dobrodrodružstvá 

Prvý z nich nesie názov po mieste, ktoré je so sexom späté viac ako akákoľvek iná ulica sveta. Red Light District v sebe nesie silný odraz holandskej kultúry. Obsahuje konopný extrakt, slivkový sirup a lahodný genever, ktorý je holandským predchodcom klasického ginu. Alebo máte radšej niečo sladšie? Krémový drink Fuk Me Up s vodkou a čokoládovými bonbónmi je zaručeným afrodiziakom. Chcete to viac lokálne? Tak skúste drink Work Your Pussy Babe pripravený z kvalitnej marhuľovice a tatranského čaju s kokosovým podtónom. Ak máte guráž ísť ešte ďalej ochutnajte Manhattan Porn s výnimočným rumom Ron de Jeremy a španielskymi muškami.

Zažite ich bez cenzúry

Drinky z druhej časti barového menu sú poriadne drzé, možno dokonca trochu vulgárne. Sú plné sexu, erotiky a afrodiziák. Prinášajú však komplexný zážitok chutí, vôní, kvality a napokon aj servírovania. Nečakajte obyčajný pohár ani klasický vzhľad drinkov. O tom však už viac naozaj nepovieme. Musíme si pre vás nechať aj nejaké prekvapenie. Príďte sa k nám zabaviť a odviazať. Stojí to za to.

Ak ste zmeškali prvú časť Rozprávky z Baru, nájdete ju tu.

 

FACH Bar 
vchod zo Zelenej ulice
POZOR celý budúci týždeň (18-22 december) sme otvorený každý večer!

 


Fotografie © FACH Bratislava, Juraj Roháč
Text © FACH Bratislava, Katarína Kopúnová