V juice shope nájdete osem rôznych štiav a tri elixíry

Za studena lisované šťavy

Juice shop vo Fachu je otvorený! Príďte si vychutnať naše šťavy, ktoré slúžia na posilnenie imunity, dodanie energie, očistu organizmu, či hydratáciu po dlhej noci alebo náročnom cvičení.

Tri hlavné kategórie, osem rôznych štiav

Všetky naše šťavy sme vyladili tak, aby boli nadupané samými prospešnými látkami. Navyše sme každú z nich zaradili do jednej z troch hlavných kategórii, aby ste v nich mali čo najlepší prehľad a hneď vedeli, na čo najlepšie zafunguje. Tak teda, aké sú?

Zelená pre detox a hydratáciu

Alkalizujúce, hydratujúce, plné vitamínov A, C a K, bohaté na esenciálne kyseliny, zinok a fytonutrienty. Naše zelené šťavy majú v sebe najväčší podiel listovej zeleniny, vďaka čomu majú vysoký podiel chlorofylu, ktorý hydratuje a čistí celé telo. Najviac ho nájdete v G2, no vďaka kelu je ho veľa aj v G1, pričom šťava v kombinácii s hruškou a citrónom pozitívne vplýva aj na črevnú mikroflóru a obnovu červených krviniek.Za studena lisované šťavy

Výživa ide ruka v ruke s posilňovaním imunity

Šťavy označené písmenkami B a C majú najmä protizápalové a antioxidačné účinky, pozitívne pôsobia na krvný tlak a cholesterol, zlepšujú pleť, vlasy a nechty a pri správnom stravovaní pomáhajú redukovať hmotnosť.

B1-tka je na podporenie imunity ako stvorená – zemitá chuť červenej repy je doplnená citrónom a zázvorom. B2 má schopnosť regenerovať bunky a navyše osviežuje. Vďaka uhorke, čerstvému hroznu a mäte ochladzuje organizmus, čo príde vhod najmä teraz, v teplých letných dňoch.

Vysoký podiel betakaroténov a vitamínu C je základom šťavy C1, keďže ju tvorí hlavne mrkva a citrusy. C2 je o niečo exotickejšia, nájdete v nej aj pomaranč, ananás, stonkový zeler, citrón a kurkumu. Skvelo pôsobí na koncentráciu pri práci alebo študovaní, a športovcom pomáha ako prevencia proti svalovým kŕčom.

Ovocie pre krásu a celkové rozžiarenie

„Áčka“ máme vyhradené pre čisto ovocné šťavy, ktoré obsahujú najmä biolátky na podporu trávenia a sú plné vitamínov A a C. Pozitívne vplývajú na náš vonkajší vzhľad, majú silu rozžiariť pokožku, zlepšiť stavbu nechtov, lesk vlasov a sú vhodné na posilnenie a budovanie kostí a spojivového tkaniva.

Grep, ktorý nájdete v šťave A1, je obzvlášť vhodný na každodenné pitie, kedže obsahuje až 87% vody a veľa draslíka. Ten potrebujeme na správne fungovanie celej nervovej sústavy. Okrem toho má vysoké hodnoty vitamínu C a jeho aromatické oleje napomáhajú koncentrácii, osviežujú zmysly a pomáhajú produkovať hormón šťastia.

A2 sme naplnili šťavou z ananásu, ktorý má vďaka vysokému obsahu viazanej síry a chlóru vynikajúce čistiace a hydratačné schopnosti. Navyše posilňuje zdravé budovanie kosti a vďaka betakaroténom dokáže bojovať aj proti voľným radikálom.

Niečo netradičné? Máme elixír!

Koncentrovaná sila rakytníka, zázvoru alebo zeleru s limetkou. Tri druhy našich elixírov, ktoré vás okamžite nakopnú, pokiaľ sa cítite nesvoji, niečo na vás lezie alebo máte chuť na niečo netradičné. Majú 30 ml, sú teda poriadne intenzívne.

DSC_1734a


Otvorené máme každý pracovný deň od 8:00 do 18:00.

Naše šťavy fotili © Nora a Jakub.