Farebná infúzia zdravia

Čerstvá šťava z ovocia a zeleniny je ako infúzia. Neobsahuje dužinu a tak ju žalúdok nemusí spracovávať ale vitamíny a minerály posiela rovno tam, kde sú potrebné. Niektoré šťavy dodajú telu viac železa, iné vitamín C, alebo povzbudia bunky poriadnou dávkou chlorofylu. Jedno však majú všetky spoločné. Posilnia imunitu, revitalizujú myseľ a doplnia zdravú energiu. Tie naše pre vás navyše pripravujeme špeciálnou technológiou – coldpress.

No stress, it’s coldpress!

V útrobách FACHu schovávame jeden z našich najväčších hmotných pokladov. Obrovský odšťavovač s nevídanou silou a naozaj veľkou kapacitou. Priviezli sme ho až z USA a každé ráno nám pomáha naplniť vitrínu Juice shopu celou škálou farebných štiav. Ovocie a zeleninu neseká rýchlo sa točiacimi nožmi ako to je pri odšťavovaní bežné, ale lisuje ju silou a vysokým tlakom. Pri coldpress odšťavovaní sa ovocie a zelenina nezahrieva a neoxiduje vplyvom kyslíka a tak sa v nej zachovávajú všetky telu prospešné látky – vitamíny, minerály aj enzýmy.

Zaujíma vás ako prebieha naše coldpress odšťavovanie krok po kroku? Prečítajte si aj tento blog.

Poctivosť v každej kvapke

Rovnako ako v ostatných FACH prevádzkach, aj v Juice shope sa snažíme dodržiavať princíp sezónnosti a lokálnosti. Do našich štiav používame množstvo sezónnych jabĺk, hrušiek, červenej repy, mrkvy, slovenského rakytníka aj listovej zeleniny. Dopĺňame ich však aj trochou exotiky, aby bola naša ponuka a tiež skladba vitamínov naozaj pestrá. Od otvorenia Juice shopu v júli 2016 sme pre vás vyskladali už 20 rôznych druhov štiav. Od jednodruhových z ananásu alebo grepu, cez detské z mrkvy, jablka a pomaranča až po výrazne zelené z uhoriek a množstva listovej zeleniny. Tie postupne obmieňame a dopĺňame tak, aby pre vás pitie štiav bolo neustálou zábavou a poriadnym farebným dobrodružstvom.

Detox alebo deň, ktorý nie je ako každý iný

Kedykoľvek si v Juice shope môžete vypýtať aj niečo extra. Box obsahujúci 6 veľkých fliaš štiav, fľašku aktívneho čierneho uhlia na očistu organizmu a jeden koncentrovaný shot pre extra dávku zdravia. Pýtate sa čo s nimi? Všetky vypijete v priebehu jedného dňa. Budú plnohodnotnou náhradou jedla a obrovskou dávkou vitamínov a minerálov. Túto jednodňovú kúru si môžete dopriať raz alebo aj pravidelne. Jej základom je však to, že všetku stravu v daný deň nahradíte iba šťavami. Telo sa prečistí, revitalizuje a všetky bunky dostanú novú živú energiu.

Ako to presne funguje s kúrou z Juice shopu? Nahliadnite sem

Január je na plnenie predsavzatí a rok má až 365 dní. Tak čo, obetujete jeden z nich a spravíte niečo pre svoje telo? Presvedčte sa o benefitoch coldpress štiav a nabite sa energiou a zdravím spolu s nami.

Tešíme sa na vás v Juice shope.


Fotografie © FACH Bratislava, Juraj Roháč
Text © FACH Bratislava, Katarína Kopúnová