Baristický manifest kaviarne Fachu

manifest

Káva stelesňuje mnoho vecí – pre niekoho je to ranný životabudič, pre iného radosť, s ktorou môže každý deň pracovať. Prečítajte si, ako ku svojmu remeslu pristupujú baristi kaviarne Bread & Coffee.

Pracujeme výhradne s výberovou kávou

„Výberová káva má príbeh a pridanú hodnotu – človek rovno vidí kde a kým bola káva vypestovaná a navyše za akých podmienok,“ hovoria naši baristi. Tento transparentný kávový systém chceme podporiť aj v našej kaviarni, preto spolu s našimi vedomosťami a schopnosťami podporíme prácu všetkých ľudí pred nami. Zdanlivo ich tak spojíme s tými najpodstatnejšími ľuďmi v celom reťazci – s tými, ktorí majú radi dobrú kávu.

Nie je to len o príprave kávy

Posedenie v kaviarni je v prvom rade o príjemných zážitkoch. Chceme vytvoriť podnetné prostredie plné skvelej kávy, kvalitného a príjemného servisu, navyše s ľudským prístupom. Chceme ľudí motivovať, nie odplašiť. Ak sa niekto nevyzná v našich, častokrát podivných kávových termínoch, nevadí – radi mu pomôžeme vybrať tú, ktorá mu bude najviac chutiť.

Rešpektujeme každého chute

Šálka voňavej a povzbudzujúcej kávy je veľmi subjektívnou záležitosťou, a my chceme rešpektovať každého chute. Od sladkého espressa až po filtrovanú kávu plnú šťavnatých tónov.