4 remeslá, 4 prevádzky

Už čoskoro otvoríme Fach. Novú reštauráciu, klasický bar, výberovú kaviareň s pekárňou a šťavy lisované za studena – to všetko pod jednou strechou. Čo pre vás chystáme na Ventúrskej ulici?

Autentická kuchyňa

Naturálna kuchyňa pod vedením šéfkuchára Lukáša Heska si ctí autenticitu chutí a dbá na pôvod surovín – najviac, ako sa len dá. Lukáš sa pritom vždy riadi aktuálnou sezónou a vracia sa ku koreňom našej tradičnej regionálnej kuchyne, ktorá je jeho veľkou inšpiráciou. S moderným prístupom, otvorenou mysľou a skúsenosťami šéfkuchára, ktorý dlho pracoval v svetových reštauráciach ocenenými Michelinom. 

Klasický bar

Klasický koktejlový bar, v ktorom si po večeri budete môcť v príjemnej atmosfére vychutnať elegantné Negroni alebo osviežujúci Gimlet. Klasika je klasika, a naši barmani ju budú každý večer podporovať tými najlepšími destilátmi, domácimi ingredienciami a voňavými esenciami.

 

Chlieb a výberová káva  

Tradične pečený, poctivý kus chleba s chrumkavou kôrkou a mäkkou striedkou z múky, vody, soli a kvásku. Bohato obložený, plný chutí ako dôkaz, že aj chlieb môže byť plnohodnotným obedom. To všetko v príjemnej kaviarni pod taktovkou baristov Lukáša Záhradníka a Simony Madleniak, ktorí vám radi naservírujú, čo len budete chcieť – napríklad aj espresso, ktoré bude samo o sebe sladké. 

Zdravie vo fľaške

Za studena lisované šťavy, ktoré si už čoskoro budete môcť zobrať kamkoľvek so sebou. Zasýtia, potešia a povzbudia každého, pretože sa do nich dostane aj tá posledná kvapka z čerstvého ovocia a zeleniny. Zlatica Žárska a jej tím ho bude lisovať pomocou špeciálnej metódy cold press, ktorá v šťave zachováva čo najviac živých enzýmov, vitamínov, farieb a chutí.